Kodėl keliaujant verta su savimi pasiimti Grower’s Cup kavą ir arbatą?

Kodėl keliaujant verta su savimi pasiimti Grower’s Cup kavą ir arbatą?

Mes labai mėgstame keliauti, o dar labiau – aukščiausios kokybės ir nepakartojamo skonio kavą ir arbatą. Galbūt tai ir buvo viena iš priežasčių, kodėl tapome Grower’s Cup ambasadoriais – kai gali mėgautis skaniausia kava ir arbata stovyklaujant, semiantis mokslo žinių konferencijose, slidinėjant ar bet kur kitur, kas galėtų ginčytis, jog toks darbas nėra malonumas?!:)

Tiems, kas dar neragavo mūsų taip mėgstamos kavos ir arbatos, trumpai paaiškinsiu, kodėl mes visada su savimi pasiimame Grower’s Cup.

1. Aukščiausios kokybės 100% Arabikos pupelės

Kavą įprastai mes geriame kelis kartus per dieną, todėl norisi tomis maloniomis akimirkomis mėgautis tik išskirtinio skonio bei aromato kava. Naminis desertas su tokia kava visuomet praskaidrina net niūriausią dieną – garantuojame:)

2. Maža ir patogi pakuotė

Esame mėgėjai keliaujant įsidėti šiek tiek daugiau daiktų, nei vėliau jų prireikia. Todėl tai, kad nereikia papildomai su savimi imtis kelių indelių skirtingų arbatų, kavos ar cukraus, yra labai didelis privalumas (ypač stovyklaujant!).

3. Paprastas ir greitas paruošimas

Viskas taip paprasta: tiesiog atidarote savo mėgstamiausios kavos pakuotę, įpilate karšto vandens, palaukiate kelias minutes ir Voilà – Jūsų niekad nenuvilianti Etiopija ar karštoji Brazilija jau paruošta!

4. Didelis niekur neragautų arbatos skonių pasirinkimas

Jeigu esate arbatos mėgėjas, nenusivilsite pabandęs egzotiškųjų Teabrewer vaisinių arbatų arba tonizuojančios Cola Guaranos, kuri pagaminta iš kolamedžio vaisiaus, o kvapas visiems primena Coca-Cola:)

Beje, dalyvaudami renginiuose, sulaukiame daugybės puikių atsiliepimų, kad pagaliau Lietuvoje atsirado dar neragautų ir tokių įdomių skonių derinių arbatų!

5. Arbatas galima plikyti kelis kartus

Tai viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl praktiški žmonės ekonomistai renkasi Teabrewer:).

6. Karštą vandenį dažniausiai visur duoda nemokamai

O jeigu nesinori prašyti karšto vandens, visuomet galite su savimi pasiimti karšto vandens termosą.

7. Užtikrintumas/komfortas – tai vienas iš 6 pagrindinių žmogaus psichologinių poreikių.

Kai nuvažiuojame į Barseloną ir užsukę į McDonald’s žinome, jog gausime tokį patį mėsainį, kaip ir Vilniuje, taip ir geriant Coffeebrewer ar Teabrewer esi užtikrintas skoniu ir aukščiausia kokybe.

Keliaujam ir stovyklaujam tik su Grower’s Cup 🙂

Coffeebrewer kava gamtoje

Tad keliam du nuostabiosios Etiopijos kavos puodelius Pasaulinės turizmo dienos proga ir siunčiam Jums nuoširdžiausią palinkėjimą: keliaukite, turistaukite ir mėgaukitės nuostabaus skonio Grower’s Cup kava bei arbata, Mielieji! 

Savo mėgstamiausią Grower’s Cup arbatą ir kavą galite išsirinkti čia. Beje, nepamirškite dovanų ir draugui!:)

P.S. Kodėl verta degalinėje užsipilti Grower’s Cup kavos?

Visada su savimi automobilyje turime kavos, ir kai jos užsinori kelyje (o tai būna dažnai, ypač kai pakeliui vilioja tokie skanūs dešrainiai) – kartais neatsispiriame pagundai:) Taigi, kol degalinėse karšto vandens duoda nemokamai – iš vieno Grower’s Cup pakelio kavos atsigeriame dviese. Tad matematika paprasta – vienas Grower’s Cup kavos pakelis (2 puodeliai) kainuoja panašiai tiek pat, kiek degalinėje vienas kavos puodelis, na ir pati kava (ne)palyginamai skanesnė:)

Gal Jums kada kelionėje trūko skanios kavos? Ar gal žinote, kur dar galima panaudoti Grower’s Cup? Pasidalinkite komentaruose žemiau! :)

Grįžti į tinklaraštį